Zonnepanelen bij Siematec

Zonnepanelen

Word onafhankelijk van de steeds stijgende energieprijzen en produceer zelf en goedkoper uw eigen energie.
Wij gaan samen met u op zoek naar de meest interessante oplossing.
Wij zijn RESCert gecertificeerd als installateur van fotovoltaïsche zonne-energiesystemen.
Koen & Pieter voeren de installatie steeds zelf uit. Van het plaatsen van zonnepanelen tot het plaatsen van thuisbatterijen.

Thuisbatterij

Dankzij een thuisbatterij kan u opgewekte zonne-energie opslaan en gebruiken wanneer u dat wenst. Hierdoor bent u niet langer een goedkope energieleverancier als u uw zonne-energie niet direct kan verbruiken, en bent u minder afhankelijk van dure stroom die u van het net moet halen op momenten dat de zon niet schijnt.

Thuisbatterij bij Siematec
Windenergie bij Siematec

Windenergie

Vooral voor landbouwbedrijven kan het uiterst interessant zijn om de kaart van windenergie te trekken. Deze interessante en duurzame aanvulling op de energiemix zorgt vooral voor energie op momenten dat de zon niet rendeert. Wij plaatsen windmolens tot maximaal 20 meter masthoogte.
Van vergunningsaanvraag tot investeringssteun.

Bel ons nu voor een gratis offerte

Hoe verloopt onze samenwerking?

1

Contact

In deze fase nemen we graag contact met je op om je wensen en behoeften te bespreken en om een duidelijk beeld te krijgen van het project.

2

Offerte

Op basis van de besproken details stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin alle kosten en benodigdheden helder worden weergegeven.

3

Uitvoering

Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan we over tot de uitvoering van het project. Pieter en Koen zorgen voor een vakkundige en efficiënte realisatie volgens de afgesproken planning.

4

Afwerking

Na de succesvolle uitvoering volgt de afwerkingsfase, waarin we de puntjes op de i zetten. We zorgen voor een nauwkeurige en nette afwerking, waarbij we streven naar een resultaat dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Stel uw vraag per email, bel of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op. Graag tot ziens!

info@siematec.be Koen: +32 473 977 233 Pieter: +32 479 498 421

Siematec
Blekerij 76
9800 Deinze
BE 0780 594 137